NETWERKT is een groep gepassioneerde ondernemers die elkaar ontmoet en ondersteunt op regionaal en nationaal niveau. De focus ligt altijd op het sociaal economische karakter van ondernemen. Elkaar helpen waar nodig. Zonder er iets voor terug te verwachten, behalve een goed gevoel en een betere samenleving. Doodgewoon omdat je naast ondernemer ook gever kunt zijn. Netwerkerts delen hun netwerk en contacten, omdat ze er in geloven dat samen sterk maakt. En iedereen mag meedoen, graag zelfs. Want juist in diversiteit zit ongekende kracht.

Vooral waar de kwetsbaarheid van het individu op de loer ligt, zijn de ondernemers de ogen, oren en het sociale bindmiddel. Neem bijvoorbeeld de winkelstraat. Een gebied met veel dynamiek. Soms wel tot diep in de nacht. Overlast en vuil kunnen zo’n straat snel overnemen.

Natuurlijk is het een taak van de gemeenten om ervoor te zorgen dat die straat schoon blijft. Dat de vuilnisbaken op tijd worden geleegd, er voldoende straatverlichting is en dat deze ook wordt gerepareerd als ze niet brandt.

Maar wat als…

…er een ijzersterke club is die net dat beetje meer gevoel & kennis heeft van de wijk en buurt. Een club die weet wat ze moeten doen en waar ze moeten zijn om actie te kunnen ondernemen.

NETWERKT faciliteert en organiseert een solide netwerk waardoor de krachten gebundeld worden. Het is een netwerk dat samenwerkt en voor je werkt. Hierdoor is er meer tijd over voor ondernemen, in plaats van afvragen. We zijn actief op elk gebied. Van simpele KvK-zaken tot contact met wethouders. En van buurtfeest tot lastige economische vraagstukken zoals energie, afval en gebiedsplannen. Daarom NETWERKT ondernemen&geven. Dan houden we nog lang plezier van al die belangrijke bedrijven die Nederland groot maken en op de kaart zetten. Je bent welkom bij NETWERKT. Een netwerkt dat werkt.

Video afspelen